Segurament molts cops t’has fet aquesta pregunta, oi? Avui et donarem algunes respostes, perquè sabem que si tens aquesta pregunta al cap és perquè necessites posar-te a prova. I ens agradaria donar-te una empenta!

A Trivium gestió cultural coordinem des de fa 15 temporades el Taller d’Escriptura d’El Corte Inglés i l’experiència ens demostra any rere any que, si bé cap taller d’escriptura farà que arribis a ser escriptor, sí que t’ajudarà molt a avançar en aquest ofici.

Sabem que assistir a un taller d’escriptura és molt més que aprendre tècniques i aconseguir nous recursos narratius, un taller et donarà la recepta perquè aconsegueixis tenir quelcom que és fonamental per desenvolupar qualsevol talent: bones dosis de disciplina i passió.

Aquestes són només algunes coses que aconseguiràs si fas un taller d’Escriptura!

  1. Conèixer els teus punts forts: et posaràs a prova amb exercicis que hauràs de fer i això farà que la teva inseguretat surti a l’exterior. També començaràs a veure en què tens talent i en què has de millorar. Esbrinar els punts febles és part essencial del teu entrenament.
  2. Crear un compromís amb tu mateix: ja has fet un primer pas, t’has inscrit al Taller d’Escriptura. Però ara has de fer el segon pas i potser el més important: has de comprometre’t amb tu mateix a trobar el teu camí. Possiblement encara no sàpigues que el teu somni, anhel, o simplement ganes d’escriure, s’han de transformar en quelcom de real. Ara, escriure ocuparà una part important del teu temps i t’hi hauràs de dedicar de valent. Almenys durant el temps que duri el taller tindràs ocasió de provar-te a tu mateix si vols de debò ser escriptor o simplement enfortir una afició literària. Sigui com sigui, serà un repte personal!
  3. Fer front a les crítiques: tots els escriptors escriuen per ser llegits. Sense lector no hi ha escriptor. I les crítiques són part de l’ofici d’escriure. Assistir a un taller d’Escriptura és donar als teus textos l’oportunitat de ser examinats i valorats pels teus companys i el teu tutor.
  4. Compartir la teva passió i trobar motivació extra: segurament ja hagis sentit la solitud de l’escriptura. La teva família i amics potser no comparteixen al mateix nivell que tu la teva passió i anhels. Al taller d’Escriptura tens l’escenari perfecte per poder compartir dubtes, trobar solucions a problemes i sobretot per sentir-te motivat constantment.
  5. Aconseguir disciplina de treball: aquest és un dels objectius principals de qualsevol taller d’Escriptura. Només amb esforç, dedicació i treball la passió aconsegueix volar lluny. Ja ho deia Picasso: “Quan arribi la inspiració, que em trobi treballant”. I és que en qualsevol procés creatiu, les idees cal suar-les.

Si vols millorar com a escriptor i vols fer créixer el teu talent creador no dubtis a fer un taller d’Escriptura. Hi aprendràs i milloraràs i… potser trobaràs el teu camí literari!

 

 

Taller d’Escriptura d’El Corte Inglés

 

XV Taller d’escriptura d’El Corte Inglés

Compártenos en tus redes sociales...Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin